ev Sportsman WV850 HO  Якщо ви часто зустрічаєтесь з проблемою пробитих шин, перебуваючи на бездоріжжі, тоді вам слід звернути увагу на новинку серед всюдиходів, представлену компанією Polaris, – мотовсюдихід Sportsman WV850 HO. Його особливість у тому, що він відмовився від традиційних надувних шин заради непневматичних, зроблених у вигляді еластичних полімерних сот. 

Безповітряні шини вже досить довго застосовуються: їх використовують американські військові, астронавти “Аполлона” їздили з їх допомогою на місяцеходах, деякі інвалідні коляски та спеціальна техніка безпеки без них не обходяться.

Вони не сплюснуться, не постраждають від проколів, порізів. Це означає, що більше не доведеться возити з собою запаску.

ev Sportsman WV850 HO-з-вантажем- Щоб довести, наскільки безповітряні шини міцні, творці піддавали їх «розстрілу» з .50 калібру, М4 і AK47, випробували на дистанції в 563 кілометри, наїхали ним на залізничний шип довжиною 3 дюйми (7,6 см), після чого всюдихід проїхав ще 1609 кілометрів.

Мотовсюдихід оснащений 4-тактний SOHC , двоциліндровим двигуном з електронним уприскуванням палива ( робочий об’єм 850 куб.см. ) , який характеризується високою ємністю системи рідинного охолодження , трансмісією з повним приводом і автоматичний контроль спуску . Важіль перемикання блокування , пластина Skid Plate , підвіска і всі інші частини екзоскелета зроблені по військових технологій .

При власній вазі в 505 кілограми, WV850 HO має в своїй конструкції передні подвійні А-подібні і задні підвіски, 4-колісні гідравлічні передні і задні дискові гальма. Може перевозити 385,5 кілограм і буксирувати до 680,4 кілограм вантажу. Присутній також електронний підсилювач керма який підвищує зручність експлуатації. Паливний бак має об’єм 44,48 літра.

Polaris Sportsman WV850 HO надійде в продаж вже в грудні цього року, але в дуже обмеженій кількості. Ціна не відома.